martijn   cas

Martijn Kessler

 

Cas Hofstee

daan michel gerard

Daan de Clercq

Michel Bakker

Gerard Schoemaker


Companymap is een organisatie met talent uit diverse disciplines waaronder coaches, consultants en visualisatie-experts.  Companymap werkt nauw samen met een team van partners en freelancers en is actief in het veranderingsmanagement en de strategie-ontwikkeling.


MARTIJN KESSLER

Strategisch visionair, ondernemer, creatief directeur

Op een vroege leeftijd raakte ik geïnteresseerd in de raakvlakken tussen mensen, hun structuren en de abstracte wereld op een kaart. In de late jaren ’70 volgde ik de Vrije Academie in Den Haag en ontwikkelde het ‘geofictie-medium’ zich langzaam tot een complete kunst- en communicatievorm.

Tegelijkertijd deed ik ervaring op als zelfstandig ondernemer in de financiële wereld totdat ik besloot mij volledig toe te leggen op associatieve cartografie.

martijn biza

In 1989 vestigde ik mij met mijn studio op Landgoed de Olmenhorst.

In de jaren daarna maakte ik associatieve cartografie in opdracht van particulieren en bedrijven. Eind 1990, na een aantal landelijke publicaties, ontwikkelde ik mijn concept voor geofictieve bedrijfsworkshops.

Steeds meer in aanraking met veranderingsprocessen ontwikkelde zich langzaam de roadmapmethodiek. Vanaf 2010 kwam onder invloed van studie, klanten, partners en ontwikkelingen het besef dat wij iets heel bijzonders in handen hebben.

De laatste jaren geef ik leiding aan mijn snel ontwikkelende en groeiende organisatie.

 


CAS HOFSTEE

Geoficticus, cartograaf, workshop-leider, zelfstandig ondernemer, ontwerper, ex-voorzitter van het Genootschap voor Geofictie.

Cas werkt voor Companymap vanaf 2002.  Cas Hofstee stond aan de basis van de ontwikkeling van de roadmap-methodiek in zijn huidige vorm door zijn technische innovaties in de instant-art-cartografie.

Cas werkt voor Companymap als coach, kunstenaar en ontwikkelaar van snelle visualisatievormen.

Naast het werk dat Cas doet voor Companymap is hij eigenaar van zijn eigen reclamebureau.

2013 295


GERARD SCHOEMAKER

Cartograaf, illustrator, begeleider van workshops, zelfstandig kunstenaar, ondernemer en lid van het Genootschap van Geofictie.

Gerard werkt nauw samen met Martijn Kessler vanaf 1994. De samenwerking tussen Martijn Kessler en Gerard Schoemaker is door het succes van hun producten geëvolueerd in een hechte creatieve samenwerking. Op de achtergrond fungeert Gerard Schoemaker als rustpunt in de organisatie van Companymap als belangrijke inspirator /ontwerper.

gerard ws kl

Naast het vele free-lance werk wat Gerard doet voor Companymap beheert hij zijn eigen Atelier voor Toegepaste Kunst en is een vermaard portrettist, inspirerende animator in creatieve processen en cursusleider.


Daan de Clercq

daan

Moderator, Facilitator, Coach, Workshopleider

Genealoog, Historicus, Zelfstandig ondernemer.

Daan werkt sinds 2012 voor Companymap als coach en facilitator en is met zijn ruime dosis social skills een sleutelfiguur in de workshops en roadmaptrajecten.

daan biza


MICHEL BAKKER

 Onafhankelijk creatief denker met focus op psychologische en filosofische processen. Mede ontwikkelaar van de Roadmap methodiek. Strategie consultant

Marketing & IT specialist, directeur/eigenaar van Netstone B.V.,

Helpt de studio sinds 2007 met marketing & strategie en is een onafhankelijk klankbord.